Op onze menukaart..

staan uitsluitend bourgondische gerechten. Gerechten die bij de uitstraling van ons monumentale pand passen. Echte 'geniet' gerechten.


U kunt bij ons terecht voor o.a. Limburgse streekgerechten zoals zuurvlees, een frisse salade, warme gerechten en broodjes voor de lunch of een van onze (h)eerlijke vleesgerechten voor diner.


Daarnaast serveren wij uiteraard ook vegetarische gerechten en kunnen enkele gerechten veganistisch bereid worden (het is wel aan te raden vantevoren contact met ons op te nemen). 



Lunchkaart


veer serveiere lunch van 11.30 - 16.00

Aspergesòp (V) 

Hoesgemaakde aspergesòp mit ein gekaok eike d’r op


Sjpek en ei (V) 

Twee sjpeklappe en twee eier in ein penke, mit brood en sjroop

Zoervleisj mit frit nao resep van Sanne 

hoesgemaak zoervleisj mit frit en mayonais

Grotchampignons 

lekker, oet ‘t penke, geserveierd mit brood 

Limburgse Kapsalon 

Kapsalon, mit frit, koolsjlaat, pulled pork en sjtinkkees


DÉ LIM-burger (V) 

Maak ‘m 2.0 mit gefrituurde unneringe                                                           + 

                  +frit mayonaise 

Burger van ‘t moment 

                  +frit mayonaise 


Van Dobben krokette 

2 rundvleisj Krokette geserveierd mit brood en Limburgse Mosterd

Tosti sjink en kees (V) 

Breudje Schwarzwalder & Val Dieu 

oet de aove mit honing en tijm

Breudje pulled pork 

mit hoesgemaakde koolsjlaat


Sjlaat


Sjlaat Val Dieu (V) 

ein frissje sjlaat mit Val Dieu kees oet de aove

Sjlaat Grotchampignons (V) 

ein frissje sjlaat mit Grotchampignons (+sjpekskes €1,00)

Caesar sjlaat 

mit o.a. gegrilde kip


(V) = vegetarisch of vegetarisch meugelijk

€5,95



€6,95


€9,95


€7,50


€9,75



€9,95

€1,00

€3,00

€9,50

€3,00


€7,50


€5,00

€7,50


€9,50





€14,50


€12,50


€14,50


Dinerkaart


veer serveiere diner van 16.30 - 20.30

Zoervleisj nao resèp van Sanne 

hoesgemaak zoervleisj, mit Brand Oud Broen

Ballepruiveriej 

pruiveriej van gehaksbelkes in tomaatesaus en kriekesaus

Spare-ribs 

Limburgse Kapsalon 

Kapsalon, mit frit, koolsjlaat, pulled pork en sjtinkkees

Breudje pulled pork 

mit hoesgemaakde koolsjlaat


DÉ LIM-burger (V) 

Maak ‘m 2.0 mit gefrituurde unneringe                                                            +

Burger van ‘t moment 


Kip op ‘t Beierblik (min. 20 minuute) 

Kip Kiev 

kipfilet, gevöld mit sjpek en kruujeboter in ein krokant jeske


Zalm forelfilet op Ardeense wies 

Op de huid gebakke zalm forel filet mit sjpekskes en botersaus

Sjerpe Garnale 

mit knoflouk, aafgeblös mit Rodenbach


Sjlaat


Sjlaat Val Dieu (V) 

ein frissje sjlaat mit Val Dieu kees oet de aove

Sjlaat Grotchampignons (V) 

ein frissje sjlaat mit Grotchampignons (+sjpekskes €1,00)

Caesar sjlaat 

mit o.a. gegrilde kip


(V) = vegetarisch of vegetarisch meugelijk

Naogerech


veer serveiere naogerechte van 16.30 - 21.00


Teske mit sjoklaat 

ganache van pure sjoklaat mit kuikskes en keesje om te dippe 

Rabarbergreumele 

               +sjlaagroum 

Keesplenkske 

drie keeskes oet de voersjtreek

€11,00


€11,95


€20,00

€13,50


€13,50



€13,75

€1,00

€13,50


€20,00

€12,75



€17,50


€19,50





€14,50


€12,50


€14,50









€5,75


€4,50

€0,50

€6,75

NÖM KONTAK OP

046 - 850 80 58

Markt 20, 6131 AG Sittard

VOLG ÒS

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren